Fondia ja Tonava partneroituivat suomalaisten yrittäjien avuksi

”Fondia ja Tonava ovat käynnistäneet yhteistyön, missä PK-yrityksille tarjotaan kattavat talous- ja lakipalvelut helposti ja nopeasti.

Tonavan modernit taloushallintopalvelut sekä Fondian kattavat lakipalvelut ovat nyt helposti kaikkien saatavilla. Molemmat yhtiöt ovat kehittäneet palveluita PK-yritysten omistajayrittäjien näkökulmasta tukemaan kasvua ja sekä erilaisia yritystoiminnan muutostilanteita. Fondialle on tärkeää, että lakipalvelut ovat myös PK-yritysten saavutettavissa. Yhdessä palveluista muodostuu Suomen oloissa ainutlaatuinen kokonaisuus.” toteavat Fondin Senior Legal Counsel Katariina Kuusiluoma ja Tonavan hallituksen puheenjohtaja JP Virtanen.

Fondian 130 juristia palvelevat Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Liettuassa.

Tonava palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti Helsingin, Turun ja Tampereen toimipisteiden kautta.

Fondia lyhyesti:

Fondia ratkaisee yritysten lakitarpeet yhdistämällä sisäisten lakiosastojen ja asianajomaailman palveluiden parhaat puolet. Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Liettuassa. Vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli 26,1 miljoonaa euroa. Fondian palveluksessa on yli 190 työntekijää.

www.fondia.com

Tonava lyhyesti:

Tonava on yksi Suomen nopeimmin kasvavia taloushallinnon palvelukumppaneista. Pitkälle viety automaatio ja sähköiset palvelut ovat toimintamme perusta.

www.tonava.fi