Meistä

Meillä yhdistyvät kokemus ja ammattitaito, digitaalisuus ja ihmisläheisyys. Työskentelemme tehokkaasti ja rennosti, tavoitteenamme auttaa asiakkaitamme sekä työntekijöitämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Tonava – Parempaa palvelua ja inspiroivaa työtä

Tonava syntyi vuonna 2019 halusta tarjota asiakkaille parempaa palvelua ja hyville osaajille paras mahdollinen työpaikka. Meitä on jo yli 20 asiantuntijaa ympäri maata ja kasvamme vauhdilla. Olemme itsekin kasvuyrittäjiä, joten ymmärrämme yrittäjien tarpeita ja haluamme auttaa yrityksiä kasvamaan tarjoamalla mahdollisimman monipuolisia palveluita. Meiltä löydät parhaat kirjanpitäjät, palkanlaskijat, controllerit, CFO:t, HR- managerit, verokonsultit, lakimiehet, rahoituksen asiantuntijat ja tietenkin Tonava Botit.

Tonavan vahvuuksia:

  • Asiantuntijat: Meillä on yli 20 kokenutta ja innostunutta asiantuntijaa, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.
  • Monipuoliset palvelut: Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä palkanlaskentaan ja monipuolisiin neuvontapalveluihin.
  • Teknologian hyödyntäminen: Olemme alan johtavia toimijoita automaatioasteen ja järjestelmien hyödyntämisessä. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan palvelun.
  • Kasvuyritys: Olemme kasvuyritys ja tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa alan tulevaisuutta.
  • Viihtyisä työympäristö: Haluamme, että työntekijämme viihtyvät ja työ inspiroi heitä. Meillä työn ja vapaa-ajan tasapaino on kunnossa. Tarjoamme modernit ja viihtyisät toimistot Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä etäpisteet Levillä ja Espanjassa.

Viime vuonna liikevaihtomme oli 2,4 MEUR ja kasvumme 140 %. Tavoitteenamme on kasvaa viidessä vuodessa 100 asiantuntijan organisaatioksi, missä työntekijät viihtyvät, työ inspiroi ja arki on sujuvaa.

Jos etsit tilitoimistoa, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja inspiroivan työympäristön, ota yhteyttä Tonavaan!

Ota yhteyttä