[aioseo_breadcrumbs][/aioseo_breadcrumbs]

Meistä

"Joet ovat liikkuvia teitä, jotka kuljettavat meidät kaikkialle minne haluamme mennä"
-Blaise Pascal-

Tonavan historia

Tonava syntyi halusta tarjota asiakkaille parempaa palvelua ja hyville osaajille paras mahdollinen työpaikka. Tonavan perustajilla on vuosien palveluliiketoiminnan kehittämiskokemus niin taloushallinnosta, digitaalisista palveluista kuin asiantuntijapalveluista. Tähän kokemukseemme perustuen uskomme, että taloushallinnon palveluita voi tuottaa laadukkaammin ja paremmalla asiakaskokemuksella. Usein on kysymys asenteesta ja halusta parantaa palvelua. Haluammekin tehdä asiat paremmin ja joskus toisin kuin alalla on ollut tapana.

Paras paikka asiakkaille

Olemme joukko sekä kokeneita että nuoria innokkaita osaajia, jotka suhtautuvat työhön intohimoisesti mutta samalla sopivalla rentoudella. Haluamme palvella niin kasvuyhtiöitä, pk-yrityksiä kuin isojakin organisaatioita. Nuoresta iästämme huolimatta, tai ehkä juuri siksi, olemme jo nyt yksi suomen sähköisimmistä toimistoista. Meidän toimistoltamme et esimerkiksi löydä edes printteriä. Joka kaupungissa ei ole edes toimistoa, mutta saat meiltä silti palvelua.

Työtehtävien digitalisointi muuttaa kaikkea työtä, erityisesti taloushallinnossa on mahdollista automatisoida monia rutiinitehtäviä, joka lisää työnteon mielekkyyttä ja tehostaa toimintaa. Haluamme olla hyödyntämässä uutta teknologiaa pelkäämättä sitä. Uskomme että digitaalisuus on sekä asiakkaan että työntekijän etu, molempien arki helpottuu ja aikaa jää tärkeämpiin tehtäviin.

Paras paikka työntekijöille

Haluamme rakentaa työyhteisöä, jossa kaikki viihtyvät ja kukoistavat. Haluamme tarjota osaajille heille sopivan työnkuvan ja työtavat. Jos sinulle sopii 4-päiväinen viikko, se sopii myös meille. Tai jos asut paikkakunnalla, missä meillä ei ole toimistoa, ei haittaa, olet sitten ensimmäinen siellä. Uskomme vahvasti, että työntekijäkokemus on pohja loistavalle asiakaskokemukselle, jossa haluamme olla alan parhaita.

Panostamme yrityskulttuurin rakentamiseen, koska se tuo parhaat puolet esiin kaikista. Työt sujuvat jouheammin, innovaatioita syntyy enemmän ja ne otetaan käyttöön nopeammin.

Tonava nimestä

Tonava on Euroopan suurista joista ainoa, joka virtaa lännestä itään. Se yhdistää kuusi eri valtiota ja on ollut aina merkittävä kauppareitti ja yhdistävä tekijä kuljettaen ihmisiä ja tavaroita maasta toiseen. Tonava on myös merkittävä (vesi)voiman lähde.

Toivomme että meidänkin Tonavassa asiat sujuvat kuin itsestään, rauhallisesti ja varmasti kuljettaen vakaasti asioita, ihmisiä ja liiketoimintoja eteenpäin kohti päämääräänsä.

©Tonava Group Oy 2023