Finadeck

Finadeck on paras ratkaisu talousjohdolle. Tonava on Finadeckin partner yritys, jolta saat käyttöösi täyden Finadeck tuen.

Finadeck

Tehosta ja kehitä raportoinnin sekä talousjohtamisen prosesseja

Yrityksen talousjohtamisen työkalut sekä mittaristo mukanasi missä ja milloin tahansa.

Finadeck on uuden sukupolven älykäs pilvipohjainen talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, joka auttaa ymmärtämään liiketoimintaasi paremmin.

Sen avulla seuraat ja suunnittelet liiketoimintaasi helpommin kuin koskaan ennen.

Miksi valita Finadeck?

  • Finadeckin avulla yhdistät taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevan datan. Jo yli 1000 yritystä luottaa ratkaisuumme.
  • Maksuton ja helppo integroitavuus taloushallinnon ohjelmistoihin, operatiiviselle liiketoiminnalle oleellisiin ohjelmistoihin sekä Google Sheetsiin.
  • Säästät aikaanne rakentamalla, visualisoimalla ja automatisoimalla haluamanne johdon ja hallituksen raportit haluamillesi henkilöille. Finadeckin kaavatyökalulla voit yhdistellä eri lähteistä sisäänluetun datan ketterästi ja rakentaa haluamasi tunnusluvut. Raportin rakennustyökalu sekä omat raportit osio ovat suunniteltu puolestaan johdon ja hallituksen raporttirunkojen rakentamiseen sekä seurantaan.
  • Finadeck laskee datasta automaattisesti talouden vakiotunnusluvut ja ohjelmisto sisältää valmiit ja helposti muokattavat Dashboardit eri seurantatasojen seurantaan.
  • Porautuva kassavirtalaskelma ja kassavirtaa koskevat graafit.
  • Vältät turhan työn jyvityksiä koskien rakentamalla jyvityssäännöt ketterästi Finadeckiin ja automatisoimalla jälkilaskennan.
  • Mahdollisuus perustaa konserniympäristö, jossa voidaan tehdä tarvittavat eliminoinnit ja automatisoida konserniraportointi.
  • Laadi budjetit, ennusteet ja skenaariot helpommin kuin koskaan ennen.
  • Käyttöomaisuuden hallinta.

Finadeck tukee yritys-, yhteisö-, ja kiinteistökirjurin tilikarttoja.

Finadeck tarjoaa talousjohtamisen työkalut sinun tarpeillesi

Finadeckista on tarjolla kolme eri versiota, joista voit valita sinulle sopivan ratkaisun.

Finadeck Light on suunniteltu yrityksen taloutta ja päivittäistä liiketoimintaa koskevan datan yhdistämiseen ja tunnuslukujen sekä kassavirran visuaaliseen raportointiin. Light sisältää muun muassa monipuoliset työkalut omien tunnuslukujen ja raporttien rakentamiseen sekä helposti muokattavat dashboardit yksittäisen yrityksen ja sen laskentakohteiden tarkasteluun sekä konsernin ja yritysryppään keskitettyyn seurantaan.

Finadeck Basic on suunniteltu helpottamaan yritystä myös budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, rahoitusrakenteen- ja kassanhallinnassa sekä rahoituksen haussa. Taseen investointi- ja divestointisuunnitelmien työkalut sekä poisto- ja lainalaskurit mahdollistavat sen, että kassavirtalaskelma saadaan tehtyä kätevästi myös tulevaisuutta koskien sekä sen, että budjetoitu tase täsmää aina.

Finadeck Professional sisältää yllä mainittujen toiminnallisuuksien lisäksi työkalut myös jyvityksiin ja käyttöomaisuuden hallintaan.

Tonava on Finadeck partner

Saat parhaimman käyttökokemuksen, kun käytät Finadeckia yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa. Tonava on Finadeck partner, joten saat käyttöösi sekä kirjanpitäjäsi että Finadeckin ammattimaisen tuen.

Finadeck tarjoaa maksuttoman ja helpon integraation Netvisorin ja muiden yleisten taloushallinnon järjestelmien kanssa. Yhdessä Tonavan ja Finadeckin kanssa yhdistät taloushallinnon sekä operatiivisen liiketoiminnan datan ja tuot liiketoimintasi tarkastelun seuraavalle tasolle.

Lue myös blogiartikkeli aiheesta: Näin johdat yritystäsi tiedolla

Katso videolta Finadeckin päätoiminnallisuudet.


Ota yhteyttä