Procountor

Procountor kasvaa yrityksesi mukana. Tonava on Procountorin Hopea-partneri. Autamme yritystäsi ohjelmiston käytössä ja järjestelmien integroinnissa.

Procountor mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Procountor on monipuolinen sähköinen taloushallinnon ohjelmisto PK-yrityksille ja yksinyrittäjille yhtiömuodosta riippumatta.

Procountorin avulla voit seurata yrityksesi taloutta reaaliajassa ja hoitaa kirjanpidon rutiinit helposti ja nopeasti. Ohjelman avulla yrityksen ja tilitoimiston välinen yhteistyö on sujuvaa, ja kaikki osapuolet näkevät tarpeelliset tiedot muutamalla klikkauksella. Kätevässä mobiilipalvelussa hyväksyt laskut, luot matkalaskut ja kuvaat kuitit kätevästi vaikka tien päällä.

.

Miksi valita Procountor?

  • Kätevä ja täysin sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka kasvaa yrityksesi mukana. Procountoria käyttää jo yli 90 000 yritystä ja 1 300 tilitoimistoa useassa maassa.
  • Sopii PK-yrityksille (Procountor Taloushallinto) ja yksinyrittäjille (Procountor Solo) yritysmuodosta riippumatta.
  • Voit hoitaa juoksevia asioita kätevällä Procountor Mini -mobiilisovelluksella.
  • Yhteiskäyttö kirjanpitäjän kanssa on vaivatonta, ja kaikki osapuolet näkevät yrityksen taloustilanteen reaaliaikaisesti.
  • Monipuolisten integraatioiden avulla tuot ohjelmistoon esimerkiksi verkkokaupan tai palkanlaskennan tiedot.
  • Tarjolla myös lisäohjelmistot esimerkiksi sopimusten tekemiseen ja allekirjoitusten pyytämiseen.
  • Tonava on Procountorin Hopea-partneri. Autamme yritystäsi ohjelmiston käytössä ja järjestelmien integroinnissa.

Täysin sähköinen kirjanpito-ohjelmisto PK-yrityksen tarpeisiin

Procountorissa kirjanpidon kaikki tehtävät laskutuksesta raportointiin hoituvat sähköisesti ja ketterästi yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Ohjelmisto skaalautuu yrityksesi tilanteen ja tarpeiden mukaan, ja voit hoitaa juoksevia asioita myös mobiilisovelluksessa.

Procountor on suunniteltu erityisesti PK-yritysten tarpeisiin. Yksinyrittäjille tarjolla on myös kevyempi Procountor Solo, jonka kautta laskutus, kuitit ja maksut hoituvat kätevästi.

Procountorin monipuolisten lisäpalveluiden avulla muun muassa sopimusten laatiminen ja allekirjoitusten hankkiminen käyvät kätevästi. Kymmenien valmiiden integraatioiden joukosta löytyvät esimerkiksi suosituimmat verkkokaupat, varastonhallintaohjelmat ja palkanlaskennan ohjelmistot. Myös oman integraation rakentaminen ohjelmaan on mahdollista.

Procountor-ohjelmiston esittely 6 minuutissa:

Ota yhteyttä