Etusivu Rekry

Rekry

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja heidän työhyvinvointiinsa. Haemme jatkuvasti sekä kirjanpitäjiä että Controllereita.

Osaaja - Liity meihin!

Olemme huippujengi, joka haluaa uudistaa asiakkaittemme arkea ja samalla luoda itsellemme parhaan työpaikan, jossa viihtyvät alan parhaat osaajat. Voit asua vaikka Levillä tai Espanjassa - meitä kiinnostaa oikea asenne ja halusi kehittyä.

Haemme jatkuvasti uusia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita tai sellaisiksi haluavia, jotka tuntevat omakseen sähköisen taloushallinnon ja haluavat olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Olet oikea henkilö, jos olet halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojasi ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossa. Tärkeää on, että haluat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista.

Taloushallinnon asiantuntijoiden lisäksi haemme jatkuvasti ammattitaitoisia Controllereita monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin asiakasyrityksiimme. Mikäli sinua kiinnostaa toimia ulkoistettuna Controllerina, voit katsoa lisätietoja täältä ja lähettää meille avoimen hakemuksen Hae nyt -lomakkeella ja olemme heti yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva Controllerin työtehtävä aukeaa.

Kiinnostaako sinua ura Tonavalla? Mikäli sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt avoimena, niin voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@tonava.fi. Haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon osaajia ja olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä vastuullisissa ja monipuolisissa työtehtävissä
  • Työtehtäviä kasvuyhtiöiden kanssa nopeasti kehittyvässä maailmassa
  • Dynaamisen työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityskulttuuriin
  • Kilpailukykyisen palkan ja palkitsemismallin
  • Hyvän työterveyspalvelun sekä muut työhyvinvointiin liittyvät edut
  • Joustavat työehdot ajan ja paikan suhteen, esimerkiksi talvella voit tehdä etätöitä vaikka Leviltä, Tonavan vuokraamalla mökillä
  • Sinulle suunnitellun urapolun ja säännölliset keskustelut etenemisestäsi

Työntekijöidemme kertomaa

Tanja

Controller

”Aloitin Tonavan kautta vuokratyöntekijänä kiinteistöalan yrityksessä. Alun perin toimin kirjanpitäjänä, mutta 7 kuukauden jakson jälkeen minulle tarjottiin vakituista paikkaa Controllerin tehtävään, johon tartuin. Olen todella innossani, että minulle tarjoutui tällainen mahdollisuus ja Tonavan kanssa oli helppoa ja vaivatonta toimia.”

Saana

Taloushallinnon asiantuntija

“Koulutusohjelman myötä pääsin töihin Tonavalle. Oppimiskäyräni on ollut todella huima, mutta vielä on paljon opittavaa! Tämä on ala, jossa ollaan koko ajan uuden äärellä. Kun koulutuksen päätteeksi keskustelimme jatkosta, halusin ehdottomasti jatkaa Tonavalla. Sain myös valita, haluaisinko työskennellä asiakkaiden taloushallinnon parissa kokonaisvaltaisemmin vai perehtyä syvemmin esimerkiksi palkanlaskentaan.”

Yhteystiedot

Tonava Group Oy
Malmin raitti 17 A, 2 krs 
I
00700 Helsinki
I
050 389 8713
Y-tunnus: 3002598-9

Navigaatio

Seuraa meitä

Avoimet työpaikat

Katso vapaat paikat
©Tonava Group Oy 2022

Ota yhteyttä