Rekry

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja heidän työhyvinvointiinsa. Haemme jatkuvasti sekä kirjanpitäjiä että Controllereita.

Saana ja Anna

Osaaja – Liity meihin!

Olemme huippujengi, joka haluaa uudistaa asiakkaittemme arkea ja samalla luoda itsellemme parhaan työpaikan, jossa viihtyvät alan parhaat osaajat. Voit asua vaikka Levillä tai Espanjassa – meitä kiinnostaa oikea asenne ja halusi kehittyä.

Haemme jatkuvasti uusia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita tai sellaisiksi haluavia, jotka tuntevat omakseen sähköisen taloushallinnon ja haluavat olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Olet oikea henkilö, jos olet halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojasi ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossa. Tärkeää on, että haluat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista.

Taloushallinnon asiantuntijoiden lisäksi haemme jatkuvasti ammattitaitoisia Controllereita monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin asiakasyrityksiimme. Mikäli sinua kiinnostaa toimia ulkoistettuna Controllerina, voit katsoa lisätietoja täältä ja lähettää meille avoimen hakemuksen Hae nyt -lomakkeella ja olemme heti yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva Controllerin työtehtävä aukeaa.

Avoimet työpaikat

katso avoimet paikat

Kiinnostaako sinua ura Tonavalla? Mikäli sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt avoimena, niin voit täyttää avoimen hakemuksen täällä. Haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon osaajia ja olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä, niin tiedät heti, kun haemme jälleen uusia työntekijöitä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä vastuullisissa ja monipuolisissa työtehtävissä
  • Työtehtäviä kasvuyhtiöiden kanssa nopeasti kehittyvässä maailmassa
  • Dynaamisen työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityskulttuuriin
  • Kilpailukykyisen palkan ja palkitsemismallin
  • Hyvän työterveyspalvelun sekä muut työhyvinvointiin liittyvät edut
  • Joustavat työehdot ajan ja paikan suhteen, esimerkiksi talvella voit tehdä etätöitä vaikka Leviltä, Tonavan vuokraamalla mökillä
  • Sinulle suunnitellun urapolun ja säännölliset keskustelut etenemisestäsi

Lue myös: Harjoitteluaika ja työllistyminen Tonavalle

Tutustu uratarinoihin:

Elisa Lyytikäinen

Asiantuntijatyössä ei ole väliä, mistä työtä tekee ”Löysin Tonavan, kun aloin katsella …

Työntekijöidemme kertomaa

Anna

Palkkahallinnon harjoittelija

”Työkulttuuri Tonavalla on mielestäni rento. Kaikki ovat avuliaita ja apua saa joka tilanteessa. Jos ei henkilö itse pysty auttamaan, on kuitenkin tieto siitä, kuka osaa. Joustavasti saa aikaa omille menoille tarvittaessa. Koen, että työkavereiden kanssa päällimmäinen fiilis on aina hauskuus. Voi heittää vitsiä ilman filtteriä, eikä tunnu siltä, että joku katsoo pahalla. Vaikka enimmäkseen ollaan kaikki etätöissä, niin toimistolla tulee kuitenkin käytyä noin kerran viikkoon sosialisoitumassa. Toki etäpäivinäkin soitellaan useampaankin kertaan työjuttuihin liittyen, ettei nekään päivät siis yksinäisiä ole ollenkaan. Yhteishenkeä ja fiilistä kohottamassa on myös säännöllisin väliajoin järjestettävät virkistyspäivät.”

Tanja

CONTROLLER

”Aloitin Tonavan kautta vuokratyöntekijänä kiinteistöalan yrityksessä. Alun perin toimin kirjanpitäjänä, mutta 7 kuukauden jakson jälkeen minulle tarjottiin vakituista paikkaa Controllerin tehtävään, johon tartuin. Olen todella innossani, että minulle tarjoutui tällainen mahdollisuus ja Tonavan kanssa oli helppoa ja vaivatonta toimia.”

Saana

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

“Koulutusohjelman myötä pääsin töihin Tonavalle (2020). Oppimiskäyräni on ollut todella huima, mutta vielä on paljon opittavaa! Tämä on ala, jossa ollaan koko ajan uuden äärellä. Kun koulutuksen päätteeksi keskustelimme jatkosta, halusin ehdottomasti jatkaa Tonavalla. Sain myös valita, haluaisinko työskennellä asiakkaiden taloushallinnon parissa kokonaisvaltaisemmin vai perehtyä syvemmin esimerkiksi palkanlaskentaan.”