Advisory-palvelut

Kokeneet asiantuntijamme auttavat yritystäsi monipuolisesti erilaisissa talouteen ja lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Ole rohkeasti yhteydessä. Joskus pelkkä lyhytkin puhelu säästää sinulta paljon aikaa ja rahaa.

Advisor-palvelut

Yritysjohtamisen haasteet ja mahdollisuudet ratkaistaan Advisory-palveluiden avulla

Yrityksen johtaminen on täynnä haasteita ja mahdollisuuksia. Yritysjärjestelyt, verotus, lakiasiat, rahoitus ja kasvun suunnittelu ovat kaikki osa-alueita, joissa yritys usein tarvitsee ulkopuolista asiantuntija-apua. Advisory-palvelut tarjoavat yrityksille strategista neuvontaa ja käytännön apua näillä osa-alueilla.

Yritysjärjestelyt: Monipuolisia toimenpiteitä yrityksen kehityksen tueksi

Yritysjärjestelyillä kattavat monipuolisia toimenpiteitä, joilla muutetaan yrityksen omistus-, rakenne- tai toimintatapaa. Yritysjärjestelyt voivat olla tarpeen esimerkiksi yrityksen kasvun, kilpailukyvyn, kannattavuuden tai sukupolvenvaihdoksen vuoksi.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

Huolehdimme yritysjärjestelyihin liittyvistä vero-, kirjanpito- ja juridisista asioista sekä neuvomme sopivien ratkaisujen löytämisessä, olemme tukena koko yritysjärjestelyprosessin ajan.

Strategista veroneuvontaa: Optimoi verotus asiantuntijoiden avulla

Verotus on monimutkainen ja jatkuvasti muuttuva asia, joka vaikuttaa sekä yrityksen että sen omistajien taloudelliseen tilanteeseen. Verotuksen optimoinnilla pyritään hyödyntämään verolainsäädännön tarjoamat mahdollisuudet ja välttämään tarpeettomia veroja ja veroseuraamuksia.

Advisory-palvelujen asiantuntijat tarjoavat kokonaisvaltaista veroneuvontaa verotuksen eri osa-alueilla.

Lue lisää veroneuvonnasta

Kokonaisvaltaiset lakipalvelut yrityksellesi: Kokeneet asiantuntijat ratkaisevat liiketoimintasi juridiset tarpeet

Yritys- ja liiketoimintajuridiikan asiantuntijapalvelut

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden hyödyntää kokeneen yritys- ja liiketoimintajuridiikan asiantuntijoiden palveluita. Yrittäjillä tulee monesti tilanteita, joissa tarvitaan lakipalveluita liiketoiminnan avuksi.

Tonavalta löytyy ankkuripaikka monipuolisia lakipalveluja varten. Hoidamme niin tulipalojen sammuttamisen, sopimusten sekä asiakirjojen laatimisen ja viranomaisyhteistyön kuin sparraamisen, juridisten vaihtoehtojen kartoittamisen, riitojen ratkaisun myös tuomioistuimissa ja kaikki muutkin lakiasiat. Eli lakipalveluja hieman tavanomaista laajemmin.

Lue lisää lakipalveluista

Rahoituksen tärkeys yritystoiminnassa: Asiantuntevaa apua osake- ja henkilöstöantien suunnitteluun ja järjestämiseen

Rahoituksen riittävyys on yritystoiminnan elinehto. Toisaalta riittävä rahoitus mahdollistaa investoinnin ja voimakkaamman kasvun. Korkeiden korkojen aikana rahoituksen kustannus on noussut yhä tärkeämmäksi tekijäksi ja toisaalta rahoituksen saatavuus on vaikeutunut.

Osakeannit ja henkilöstöannit ovat meille arkipäivää. Autamme annin suunittelussa ja järjestämisessä sekä niihin liittyvissä erityiskysymyksissä kuten verotuksessa.

Lue lisää rahoituspalveluista

Kasvusuunnitelmat: Kokemusta ja asiantuntemusta menestyksekkään kasvun tukemiseen

Kasvu on taitolaji, missä on syytä huomioida useita asioita, kuten skaalautuva liiketoimintamalli, go-to-market suunnitelma, myyntimallit, hinnoittelu, kyvykkyyksien rakentaminen, kustannusrakenne jne. Me olemme nähneet satoja erilaisia liiketoimintamalleja ja kasvuyhtiöitä, hyvin toimivia ja haasteellisimpia. Kokeneet kasvuyhtiöiden advisorit ovat myös sinun käytettävissäsi.

Lue lisää kasvustrategiasta

Ota yhteyttä

advisory sivun lomake