Sukupolvenvaihdokset

Sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdoksen suunnittelu: Avain menestyksekkääseen ja sujuvaan siirtymään

Sukupolvenvaihdokset ovat tärkeitä ja usein monimutkaisia prosesseja, jotka vaikuttavat niin yrityksen jatkuvuuteen, omistajien verotukseen kuin henkilöstönkin hyvinvointiin. Siksi onkin viisasta hakea asiantuntevaa apua sukupolvenvaihdoksen suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja suunnitella huolella.

Sukupolvenvaihdoon liittyy monia ulottovuuksia, siksi ne kannattaa suunnitella huolella. Tonavan Advisory-palvelut auttavat sukupolvenvaihtotilanteissa. Tunnemme yrityksen taloudellisen tilanteen, verotuksen erityispiirteet ja mahdolliset rahoitusvaihtoehdot. Voimme myös auttaa arvioimaan yrityksen arvon, laatimaan kauppakirjat ja sopimukset sekä neuvomaan eri osapuolia sukupolvenvaihdoksen vaikutuksista.

Tarjoamamme palvelu ei rajoitu pelkkään paperityöhön, vaan se voi olla mukana koko sukupolvenvaihdoksen prosessissa alusta loppuun. Annamme myös tarvittaessa sparrausapua sekä yrityksen nykyiselle että tulevalle johdolle, huolehdimme yhteydenpidosta viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin sekä tuemme yrityksen muutoksenhallinnassa ja viestinnässä.

Ota yhteyttä

advisory sivun lomake