Lakipalvelut

Lakipalvelut

Hoidamme lakiasiat yrityksesi elinkaaren kaikissa vaiheissa

Pystymme hoitamaan yrityksesi lakiasioita tehokkaasti ja nopeasti. Tyypillisesti autamme työsopimuksissa, kauppakirjoissa tai osakassopimuksissa. Nämä ovat yrityksen perussopimuksia, jotka ovat hyvä aika ajoin tarkistaa ja varmistaa että ne ovat ajantasalla.

Osakassopimus

Osakassopimus on omistajien välinen sopimus, missä kuvataan omistamiseen ja yhtiön päätöksentekoon liittyvät tärkeimmät periaatteet ja säännöt. Suosittelemme osakassopimusta kaikkille osakeyhtiöillä, joissa on useampi osakkeen omistaja. Asioista kannatta sopia heti yhtiön perustamisen jälkeen. Myöhemmin osakassopimusta voi päivittää ja täydentää. Meiltä löytyy myös valmiita pohjia, joten osakassopimuksen laadintaan ei mene kauaa aikaa. Voimme myös kommentoida yrityksessä olevaa osakassopimusta ja ehdottaa siihen päivityksiä.

Kauppakirjat

Yritysjärjestelyjen kauppakirjojen laatimisessa on aina hyvä käyttää asiantuntijaa apuna. Selkeät ymmärrettävät kauppakirjat ovat kaikkien osapuolien etu. Hyvin laadittu kauppakirja on myös vakuutus, mikäli järjestelyn jälkeen sattuu jotain yllättävää.

Muut sopimukset

Lisäksi autamme mm työsopimuksissa ja asiakassopimuksissa ja muissa lakiasioissa. Lainsäädäntö päivittyy koko ajan joten kysymällä asiantuntijoita saat varmistuksen tämän hetken lainsäädännöstä.

Omistaja-yrittäjän juridiikka

Hoidamme myös yrittäjien henkilökohtaisia asioita, kuten esimerkiksi laadimme avioehtosopimuksia, testamentteja, perukirjoja sekä muita perhe ja jäämistö oikeudellisia asioita.

Lue myös blogiartikkelimme aiheesta: Avioliitto päättyi – miten käy yrityksen?

Kumppanit – Fondia

Vaativimmissa juridisissa tehtävissä kumppaniltamme Fondialta löytyy juridiikan asiantuntija jokaiseen juridiikan erityiskysymykseen. Yli 130 Fondian juristia ovat käytettävissäsi meidän kauttamme.

Lue lisää Fondian palveluista

Ota yhteyttä

advisory sivun lomake