10 Sports Marketing Hub Oy

ota yhteyttä

Avasimme urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin median 10.fi:n tammikuussa 2020. Tavoitteemme oli julkaista mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä urheilun ja markkinoinnin ammattilaisille sekä tuoda yhteen urheilijat ja brändit. Koronapandemia osoitti, kuinka suuri merkitys urheilulla on, ja loi tarpeen uusille ideoille, tiedolle ja liiketoiminnan malleille.

Halusin heti kumppaniksi osaavan tilitoimiston ja kirjanpitäjän. Yhteistyö Tonavan kanssa käynnistyi todella jouhevasti. Tonavan palvelut tukevat hyvin yrityksemme kasvua, ja palveluita voidaan joustavasti lisätä tarpeen mukaan.

Erityisesti olen ollut tyytyväinen siihen, että kaikki mahdollinen on sähköistetty eikä papereita tarvitse lähetellä. Mobiilipalvelun ansiosta myös kuittien käsittely on helppoa ja nopeaa. On todella tärkeää tietää, missä mennään taloudellisesti, ja olenkin saanut myös apuja budjetointiin ja raportointiin.

Minulle on ollut alusta asti tärkeää, että digitalisaatiosta otetaan kaikki hyöty irti ja kirjanpitäjän saa kiinni helposti ja nopeasti kun tarvetta on. Myös näin pandemian aikana kaikki palaverit on hoidettu etänä sähköisiä viestimiä hyödyntäen.

Voin lämpimästi suositella Tonavan kanssa työskentelyä ja rivakkaa otetta sähköiseen taloushallintoon.

10.fi / 10 Sports Marketing Hub Oy