Aion Power ja Neovolt

ota yhteyttä

Molemmat yrityksemme ovat Tonavan asiakkaita. Aion Power Oy on teollisuuselektroniikan myyntiin ja suunnitteluun erikoistunut teknologiayritys, Neovolt Oy taas keskittyy vihreän vedyn tuotantoteknologiaan.

Olemme saaneet Tonavalta erittäin ammattitaitoista apua. Emme halunneet opetella tekemään kirjanpitoa itse, joten tarvitsimme – ja tarvitsemme edelleen – osaamista kirjanpidon käytännöistä. Asiakkaaksi oli helppo tulla, ja sähköisen taloushallinto-ohjelmiston käyttöönotto sujui nopeasti lyhyen opastuksen myötä. Netvisoria on mutkatonta käyttää, ja se on säästänyt meiltä erittäin paljon aikaa. Lisäksi mielenrauhaa tuo tieto siitä, että kirjanpito on tehty oikein ammattilaisten toimesta.

Yhteydenpito kirjanpitäjän kanssa on ollut aktiivista, ja teknistä tukea on saatu aina nopeasti. Olemme myös hyödyntäneet Tonavan lakipalveluita. On todella kätevää, kun palvelut saa samasta paikasta: näin lakimieskin on jo valmiiksi perillä yrityksemme asioista ja pystyy kysymään tarvittavat tiedot suoraan kirjanpitäjältä. Olemme käyttäneet lakipalveluita muun muassa sopimus- ja työsuhdeasioissa, kaupparekisteriasioiden hoitamisessa sekä neuvotteluissa rahoittajien kanssa.