Sortter

ota yhteyttä

Sortter on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa yrityksille ja kuluttajille kattavan rahoitus- ja pankkipalveluiden vertailualustan, missä rahoitustuotteita voi vertailla läpinäkyvästi. Sortter kilpailuttaa pankeilla ja muilla rahoituslaitoksilla kuukausittain noin 130 miljoonan euron arvosta luottohakemuksia.

Tonavassa meihin teki vaikutuksen täysin sähköisen toiminnan lisäksi myös tekoälyn hyödyntäminen. Kaikki asiat hoidetaan kätevästi Netvisorin kautta ja tekoälyä hyödynnetään ostolaskujen käsittelyssä. Tämä on poistanut meiltä sisäisesti muutamia manuaalisia työvaiheita ja vapauttanut aikaa yrityksen eteenpäin viemiseen. Myös kirjanpitäjän työ nopeutuu, mikä näkyy meillä kustannussäästöinä.

Meillä on Tonavalta käytössä taloustiimi ja palkanlaskija, jotka hoitavat yrityksemme asiat. Asiointi on ollut helppoa etäpalavereiden muodossa, ja olemme saaneet pikaisesti vastaukset kysymyksiimme. Budjetointi ja seuranta ovat myös parantuneet. Netvisor tarjoaa mahdollisuuden budjetin syöttämiseen ja rullaavan ennusteen päivittämisen, joten enää ei tarvitse turhaan pyöritellä exceleitä.

Olemme myös omassa toiminnassamme automatisoineet kaiken mahdollisen ja näin ollen on luontevaa, että talousasioita hoitaa tilitoimisto, joka ajattelee samalla tavalla.