Näin otat Netvisorin käyttöön – 5 vinkkiä tilitoimiston asiakkaalle

Kategoria:

Netvisor I Tilitoimisto

Yrittäjän ja tilitoimiston yhteispeli sujuu vaivattomasti, kun käytössä on kattava taloushallinnon ohjelmisto. Tonavan taloushallinnon asiantuntijat kertovat, miten Netvisor otetaan käyttöön ja kuinka saat ohjelmasta parhaan hyödyn irti.

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksen arjen pyörittämistä. Kun sekä yrittäjä että tilitoimisto käyttävät taloushallinnon ohjelmistoa tehokkaasti, säästyy aikaa olennaiseen: yrittäjällä liiketoiminnan kehittämiseen ja kirjanpitäjällä yrittäjän sparraamiseen talousasioissa.

Kun mietit tilitoimiston valitsemista, ota huomioon myös sen käyttämät ohjelmat. Fiksuinta on valita tilitoimisto, jolla on käytössään yksi kattava ohjelmisto, jota kaikki kirjanpitäjät osaavat käyttää. Näin voit olla varma siitä, että saat ohjelmistosta kaiken irti ja tukea aina kun sitä tarvitset.

Me Tonavalla tarjoamme asiakkaidemme käyttöön Netvisorin monipuolisen taloushallinto-ohjelman, jossa yrityksen tärkeimmät tunnusluvut ovat aina näkyvillä ja rutiinit voi hoitaa helposti myös puhelimella.

Tässä kirjoituksessa kerromme, kuinka Netvisor otetaan käyttöön tilitoimiston avulla ja millaisia mobiilisovelluksia siinä on tarjolla. Taloushallinnon asiantuntijamme antavat myös viisi hyvää vinkkiä, joiden avulla pääset saman tien hyvään vauhtiin sähköisessä taloushallinnossa.

Auttaahan tilitoimistosi Netvisorin käyttöönotossa?

On tärkeää, että tilitoimistosi osaa hyödyntää taloushallinto-ohjelmaa tehokkaasti ja tarjota neuvoja kun on aika ottaa käyttöön uusia toiminnallisuuksia. Jos tilitoimistosi on Netvisor Premium Partner, se tarkoittaa, että yrityksesi käytössä ovat koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti.

Tonava on ollut Netvisorin Premium Partner jo vuosien ajan. Teemme puolestasi Netvisorin avaustoimet ja räätälöimme ohjelman yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Näin pääset saman tien vauhtiin, eikä sinun tarvitse itse syöttää ohjelmaan tililuetteloita, veroilmoitusten syklejä tai automaattisia tiliöintejä.

Järjestämme myös aina uudelle asiakkaalle Netvisorin käyttöönottopalaverin, jossa katsotaan yhdessä läpi, kuinka yrityksen arkea voidaan helpottaa ja mitä kaikkea kannattaa automatisoida. Neuvomme, kuinka osto- ja myyntilaskut käsitellään, miten työaikojen kirjaus ja hyväksyntä toimii ja kuinka matkalaskut tehdään sekä opastamme Netvisorin maksuttomien mobiilisovellusten lataamisessa ja ottamisessa käyttöön.

Asiakkaamme pitävät palaveria tärkeänä keinona tulla sinuiksi uuden ohjelmiston kanssa ja mahdollisuutena kysyä tärkeitä askarruttavia kysymyksiä.

Näin saat Netvisorista kaiken irti – Tonavan taloushallinnon asiantuntijoiden parhaat vinkit

1. Muokkaa näkymät omiin tarpeisiisi sopivaksi

Sähköisten taloushallinnon ohjelmistojen tärkein ominaisuus on reaaliaikaisuus: näet aina yrityksesi talouden ajantasaisen tilanteen. Netvisorissa voit muokata näkymät juuri omaan tarpeisiisi sopivaksi: Mitkä asiat ovat juuri sinulle ja yrityksellesi tärkeimpiä? Mitkä tunnusluvut haluat nähdä helposti joka päivä yhdellä silmäyksellä?

Kannattaa myös ottaa heti käyttöön Netvisorin helppokäyttöinen mobiilisovellus. Sen avulla voit paitsi merkitä työtunteja ja kirjata matkalaskuja myös tarkastella tärkeimpiä talouslukuja helposti myös silloin, kun et ole koneen ääressä.

2. Hyväksy ostolaskut suoraan järjestelmässä

Kuinka paljon aikaa käytät kuukaudessa ostolaskujen näpyttelemiseen verkkopankissa? Voit tehdä yrityksen taloudenpidosta vaivattomampaa hyväksymällä ostolaskut suoraan Netvisorissa. Jos sinulla on toistuvia laskuja, joiden sisältöä ei tarvitse tarkastaa, voit merkitä hyväksytyiksi automaattisesti. Kaikki ostolaskut löytyvät helposti myöhemmin ohjelmasta, jos tarvitset niitä.

Hyödyllinen työkalu on myös Visma Manager -mobiilisovellus: siinä voit tarkastaa, hyväksyä ja maksaa ostolaskut helposti ja nopeasti missä vain liikutkin.

3. Skannaa kuitit heti

Oletko sinäkin etsinyt kuun lopussa kirjanpitoon meneviä kuitteja kissojen ja koirien kanssa? On viisasta ottaa tavaksi skannata kuitti heti oston jälkeen. Näin säästät paljon aikaa ja varmistat, ettei kuitteja joudu hukkaan.

Visma Scanner -mobiilisovelluksella voit ottaa kuvan kuitista heti sen saatuasi, lisätä siihen oleelliset tiedot ja lähettää sen saman tien eteenpäin. Kuitit voi liittää näppärästi myös matkalaskulle.

4. Kannusta kaikkia kirjaamaan työaika mobiilisovelluksella

Myös työtunnit kannattaa kirjata ylös heti. Jos tunteja aletaan muistella vasta palkkakauden lopussa, palkanlaskenta hidastuu ja virheiden todennäköisyys kasvaa.

Kannusta kaikkia työntekijöitä ottamaan käyttöön Netvisorin mobiilisovellus ja tekemään työntuntien kirjaamisesta päivittäinen rutiini. Täältä löydät vinkkejä mobiilisovelluksen jalkauttamiseen koko yrityksen henkilöstölle.

5. Kirjaudu kasvojentunnistuksella tai sormenjäljellä

Kuinka usein olet unohtanut eri ohjelmien salasanat? Koetko uusien salasanojen keksimisen turhauttavaksi? Netvisoriin voit kirjautua kätevästi kasvojentunnistuksella, sormenjäljellä tai itse määriteltävällä PIN-koodilla.

Kun lataat puhelimeen Netvisor ID -sovelluksen, voit kirjautua haluamallasi tavalla myös Netvisorin työpöytäsovellukseen. Ohjelma sopii myös käyttäjille, joilla ei ole mahdollisuutta suomalaisiin pankkitunnuksiin tai mobiilivarmenteeseen.

Lue myös: Miten Netvisor tukee yrityksesi kasvua?

Tonava on paljon muutakin kuin tilitoimisto. Haluamme olla vastuullinen taloushallinnon kumppani, joka auttaa sinua kaikissa yrityksen tärkeissä kasvuvaiheissa ja -tilanteissa. Tutustu palveluihimme täältä tai jätä yhteydenottopyyntö täältä. Voit myös olla suoraan yhteydessä Pasi Rissaseen, 050 389 8713.