Etusivu Palvelut Netvisor

Netvisor

Netvisor sähköistää arkesi ja säästää aikaasi. Tonava on Netvisorin Premium Partner, eli saat käyttöösi koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat.

Netvisor tukee yrityksesi kasvua

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja helpottaa tärkeiden päätösten tekemistä, kun kaikki tieto on saatavilla yhdessä paikassa, ajantasaisesti.

Netvisor on Suomen johtava taloushallinnon järjestelmä, joka on kehitetty nimenomaan pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Netvisorissa hoidat helposti esimerkiksi laskutuksen, työajan seurannan ja asiakasrekisterin ylläpidon sekä näet yrityksen tärkeät luvut reaaliajassa. Jo yli 20 000 yritystä on valinnut Netvisorin taloushallinnon ohjelmistokseen.

Kun käytät Netvisoria yhdessä tilitoimiston kanssa, näette kirjanpitäjäsi kanssa aina ajantasaiset tiedot ja voitte tehdä parempia päätöksiä yrityksen taloudesta. Myös tilintarkastuksen voi hoitaa kätevästi suoraan Netvisorissa.

Miksi valita Netvisor?

  • Suomen johtava taloushallinto-ohjelma, joka on erityisesti kehitetty pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Yli 20 000 yritystä käyttää Netvisoria.
  • Monipuoliset ominaisuudet, joista voit valita vain tarpeelliset.
  • Säästät aikaa automatisoimalla rutiinitehtävät.
  • Voit muokata ohjelman näkymiä, jolloin näet tärkeät tiedot yhdellä vilkaisulla.
  • Helppo käyttää tietokoneen selaimella: käytössäsi on aina ohjelmiston uusin versio.
  • Kätevällä mobiiliapplikaatiolla hoidat asiat myös tien päällä.
  • Monipuoliset integraatiot mahdollistavat esimerkiksi verkkokaupan tai varastonhallinnan yhdistämisen ohjelmaan.
  • Tiedot pysyvät turvassa kotimaisilla pilvipalvelimilla. Datan hallinta ja tietoturva sertifioidaan säännöllisin väliajoin asiantuntijoiden toimesta.

Netvisor kasvaa yrityksesi mukana

Netvisor muokkautuu yrityksesi tarpeisiin: voit valita käyttöösi vain ne ominaisuudet, joita tarvitset tällä hetkellä. Ja kun yrityksesi kasvaa ja kehittyy, voit ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia ja lisätä järjestelmään uusia käyttäjiä.

Netvisoriin on myös yhdistetty valmiiksi satoja erilaisia yritysten suosimia ohjelmia. Voit yhdistää taloushallinto-ohjelmaan esimerkiksi käyttämäsi verkkokauppa-alustan tai varastonhallinnan ja hallinnoida tärkeitä tietoja yhdestä paikasta. Jos valmista integraatiota ei ole, sellainen on helppo rakentaa avoimeen rajapintaan asiantuntijoiden avulla.

Tonava on Netvisorin Premium Partner

Saat eniten sähköisestä taloushallinnosta irti kun käytät sitä yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa. Tonava on Netvisorin Premium Partner, eli saat käyttöösi koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tukevat sinua ongelmatilanteissa ja auttavat valitsemaan juuri oikeanlaiset ominaisuudet yrityksesi tarpeisiin.

Sähköisyyden tasolla olemme jo 3 parhaan tilitoimiston joukossa

Netvisor tuottaa kumppanitilitoimistoilleen monipuolisesti statistiikkaa heidän ja heidän asiakkaidensa Netvisorin käyttötavoista, sähköisyyden asteesta ja automaation hyödyntämisestä. Q4 2021 kaikista Netvisor Premium ja Premium Plus kumppaneista Tonavalla on toiseksi paras score.

Score on tilitoimistoille luotu mittaristo joka kuvaa tilitoimiston sähköisyyden tasoa eli sitä, käytetäänkö ohjelmistoa tehokkaalla tavalla ja tarkoituksenmukaisesti. Oikea käyttötapa tuo tehokkuuden lisäksi reaaliaikaisempaa käyttökokemusta. Scoreen vaikuttaa mm. kuinka monella asiakkaalla hyödynnetään sähköisiä ratkaisuja joita järjestelmä tarjoaa kuten esimerkiksi verkkolaskutusta, integraatio rajapintoja, raportoinnin/budjetoinnin Financial Overview versiota jne.

 

Katso videolta Netvisor-ohjelmiston yleisesittely sisältäen mobiilitoiminnot.

Yhteystiedot

Tonava Group Oy
Malmin raitti 17 A, 2 krs 
I
00700 Helsinki
I
050 389 8713
Y-tunnus: 3002598-9

Navigaatio

Seuraa meitä

Avoimet työpaikat

Katso vapaat paikat
©Tonava Group Oy 2022

Ota yhteyttä