Ida Hulkko Oy

ota yhteyttä

Suomen ennätyksiä moneen kertaan rikkonut uimari Ida Hulkko perusti oman yrityksensä Ida Hulkko Oy:n vuoden 2022 alussa. Ensimmäinen yrittäjyysvuosi on mennyt yrittämisen haltuun ottamisessa ja yrittäjyyden tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuessa.

”Tonavan kanssa yrittäjyys on tosi helppoa, kun kirjanpito pysyy hallussa ja pystyn aina pyytämään apua.”

Ida tunnustaa, ettei tiennyt yrittäjyydestä juuri mitään ennen yrityksen perustamista. Tonavalta hän sai paljon tukea ja neuvoja käytännön asioihin ja oikean yhtiömuodon valitsemiseen.

”Minulla on Tonavalla yhteyshenkilö, joka on aina perillä siitä missä mennään. Saan häneltä tarkkaa tietoa ja perusteluja, että voin tehdä omia valintojani. Se on ollut itselleni tosi tärkeä ja korvaamaton apu.”

Ida kertoo, ettei yrittäjyys lopulta ollutkaan niin hankalaa kuin hän alun perin pelkäsi. Kirjanpitäjä on tukena yrityksen talousasioissa, ja laskutuksen ja kuittien hoitaminen sähköisesti helpottaa urheilijan kiireistä arkea.

”Ensimmäinen ajatukseni yrittäjyydestä oli, että minulla on ihan hirveä kasa papereita, joita pitää pitää kansiossa ja faksata eteenpäin. Sitten minulle sanottiin, että tässä on tämä Netvisor, teet kaiken puhelimella tai läppärillä. Silloin tiesin, että tästä kyllä selvitään”.

Lue lisää Idan ajatuksia yrittäjyydestä: https://tonava.fi/blogi/ida-hulkko-yrittajyys/