Retkipaikka

ota yhteyttä

Retkipaikka ja sen taustayhtiö Jotuca Oy on kasvanut yhden himoretkeilijän blogista kymmenen henkeä työllistäväksi yritykseksi, joka sisällöntuotannon lisäksi järjestää elämyspalveluita luonnossa sekä vastaa Luontokeskus Haltian kaupallisesta toiminnasta.

Vahvasti digitaalisiin kanaviin ja työkaluihin nojaava yritys vaatii myös kumppaneiltaan digiosaamista. Yhteistyö Tonavan kanssa alkoi, kun Retkipaikan piti löytää tilitoimisto, joka käyttää Netvisoria ja jolla on kokemusta Johkusta, joka on yrityksen verkkokauppa- ja kassajärjestelmäalusta.

Tonavassa vakuutti osaaminen ja kokemus Johkusta. Lisäksi hinnoittelumalli oli meille sopiva ja kilpailukykyinen. Vaihtoehtoja vertaillessa huomasimme, että Tonava on aidosti kiinnostunein meistä yrityksenä.

Tärkeää yhteistyössä on myös se, että yrittäjällä on aina saatavilla sparrailuapua yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen. Aina voi soittaa tai laittaa viestiä kirjanpitäjälle tai palkanlaskijalle. On myös tärkeää, että meillä on yksi vastuuhenkilö, joka tuntee yrityksen hyvin ja jolta pystymme kirjanpidon lisäksi kysymään neuvoja liiketoimintaan.

Lue myös, kuinka Retkipaikka kasvoi blogista Suomen suurimmaksi ulkoilumediaksi