Yhdistämme talouden
parhaat tekijät

Yhdistämme talouden parhaat tekijät

Meiltä löydät parhaat kirjanpitäjät, palkanlaskijat, controllerit, CFO:t, HR-managerit, verokonsultit, lakimiehet, rahoituksen asiantuntijat ja tietenkin ne BOTIT.

Kirjanpito-
palvelut

Sähköistämme ja virtaviivaistamme yrityksesi taloushallinnon tehokkaasti modernien työkalujen ja tekoälyn avulla. Paikalliset palvelumme ovat saatavilla tällä hetkellä Helsingissä, Turussa ja Tampereella, mutta voimme hoitaa asiat tarvittaessa myös etäyhteyksien välityksellä.

Palkanlaskenta
ja HR

Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinnon tehtävät hoidetaan tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme mm. kattavia HR-palveluita, mukaan lukien neuvontaa työsopimuksiin ja työlainsäädäntöön liittyen.

Advisory-
palvelut

Tarjoamme sinulle apua esimerkiksi yritysjärjestelyissä, verotuksessa, lakiasioissa ja rahoituksessa, sekä muissa projekteissa. Me löydämme sinulle oikean osaajan auttamaan sinua mutkattomasti ja tehokkaasti.

Interim-
palvelut

Tarjoamme osa-aikaisen tai täysipäiväisen osaajan tukemaan organisaatiotasi. Tarvitsetpa sitten taloushallinnon assistentin, controllerin, talous- tai HR-päällikön, Tonava Interim-palveluista löydät yrityksellesi sopivan osaajan.

Tonava

AI

Miksi valita Tonava kumppaniksi?

1

Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu. Saat oman kirjanpitäjän, joka huolehtii puolestasi talousasiasi. Me pidämme taloutesi hallinnassa.

2

Läpinäkyvä hinnoittelu, veloitamme vain tehdystä työstä ja pyrimme automatisoimaan rutiinitehtävät sinun eduksesi. Olemme alan kärkipäätä automaation hyödyntämisessä.

3

Saat meiltä kaikki taloushallinnon palvelut: kirjanpidon, tilinpäätökset, palkanlaskennan, HR-palvelut, raportoinnin, controller-palvelut, veroneuvonnan, lakipalvelut sekä rahoitukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvän avun.

Ota yhteyttä

Tule mukaan Tonavan tiimiin?

Olemme huippujengi, joka haluaa uudistaa asiakkaittemme arkea ja samalla luoda itsellemme parhaan työpaikan, jossa viihtyvät alan parhaat osaajat. Voit asua vaikka Levillä tai Espanjassa – meitä kiinnostaa oikea asenne ja halusi kehittyä.

töihin tonavalle

Alan parhaat ohjelmistot

Netvisor sähköistää arkesi ja säästää aikaasi. Tonava on Netvisorin Premium Plus Partner, eli saat käyttöösi koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat.

Procountor kasvaa yrityksesi mukana. Tonava on Procountorin Hopea-partneri. Autamme yritystäsi ohjelmiston käytössä ja järjestelmien integroinnissa.

Finadeck on paras ratkaisu talousjohdolle. Tonava on Finadeckin partner yritys, jolta saat käyttöösi täyden Finadeck tuen.

Tonava blogi

Kasvuyhtiö Biketti tuo pyöräparkit kaupunkikuvaan

Biketti perustettiin vuoden 2021 lopussa ratkaisemaan pyöräilyn voimakkaan kasvun mukanaan tuomia pysäköintihaasteita. …

Interim talousjohtaja tuo joustoa ja osaamista

Tarvitsetko talouspäällikköä, talousjohtajaa tai controlleria, mutta rekrytointiprosessi tuntuu liian hitaalta ja työt …

Autamme kaikessa talouteen liittyvässä

Veroasiantuntija auttaa säästämään veroissa!
Lue lisää
Vuokra-CFO kehittämään talouden johtamista!
Lue lisää

Tonava Asiakkaita

Hube Helsinki

Viestintätoimisto Hube Helsinki siirtyi tilitoimisto Tonavan asiakkaaksi uuden tilikauden alkajaisiksi huhtikuun alussa. …

Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. …

Sortter

Sortter on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa yrityksille ja kuluttajille kattavan rahoitus- ja …

Tonava Ajankohtaista

Tonava ja Fondia

Fondia ja Tonava partneroituivat suomalaisten yrittäjien avuksi

”Fondia ja Tonava ovat käynnistäneet yhteistyön, missä PK-yrityksille tarjotaan kattavat talous- ja …

Tonavan aamiaistilaisuuteen Tampereella pe 31.5.2024 – Vieraana uimari Ida Hulkko!

Lämpimästi tervetuloa Tonavan järjestämään aamiaistilaisuuteen. Tämä on erinomainen tilaisuus verkostoitua, nauttia kevyestä …