Haemme Controllereita

Haemme Controllereita

Jaa ilmoitus:

Haemme Controllereita taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtäviin

Haemme asiakkaillemme osaavia taloushallinnon ammattilaisia erilaisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Meidän kauttamme useampi osaaja on löytänyt uusia mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä Suomen suurimmissa yrityksissä. Voimme etsiä sinulle vakituista työpaikkaa tai vaihtoehtoisesti, voit halutessasi tehdä keikka-/projektiluontoista työtä vaikka oman yhtiösi kautta ja itse päättää kuinka paljon haluat tehdä töitä viikossa. Haluatko vaikka tehdä 4-päiväistä viikkoa ja tienata silti ihan mukavasti. Me mahdollistamme sinulle toisenlaisen työuran, joka jättää vapaa-ajallekin aikaa.

Asiakasyrityksillämme on jatkuvia tarpeita erilaisista taloushallinnon osaajista erilaisiin työtehtäviin. Sinulla saattaa olla esimerkiksi FAS / IFRS-osaamista, monipuolista järjestelmäosaamista ja olet kokenut projektien läpiviejä. Haemme sekä sisäisen laskennan että ulkoisen laskennan osaajia. Tarpeet vaihtelevat talousassistentista talousjohtajaan.

Jos olet kiinnostunut työllistymään erilaisiin projekteihin lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa, niin laita meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot omasta osaamisesta ja siitä mikä sinua motivoi ja liitä mukaan cv:si.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@tonava.fi ja olemme heti yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Lisätietoja voit kysyä, Pasi Rissanen pasi.rissanen@tonava.fi, puh. 050 389 8713.

©Tonava Group Oy 2024
chevron-left