Etusivu Palvelut Ulkoistetut taloushallinnon ammattilaiset

Ulkoistetut taloushallinnon ammattilaiset

Etsitkö tiimiisi pikaista apua? Me autamme sinua saamaan nopeasti osaavan tekijän äkilliseen tarpeeseen.

Ulkoistettu talouspäällikkö, Controller tai taloushallinnon assistentti

Kauttamme löydät ulkoistetut taloushallinnon osaajat erilaisiin projekteihin, yrityksen kasvu- ja muutosvaiheisiin tai paikkaamaan äkillistä työvoiman tarvetta. Löydämme usein sopivia kandidaatteja jopa alle viikon sisällä.

Vahvuutemme on taloushallinnon vahva osaaminen, ketterä toimintapa sekä laaja taloushallinnon talenttien verkosto - toimintamme ja verkostomme kasvavatkin vauhdilla, sillä keskitymme ja tutustumme taloushallinnon ammattilaisiin päivittäin!

Huom! Emme veloita kandidaattien etsimisestä ja esittelystä mitään. Maksatte vasta kun palkkaatte oikean henkilön, ei muita kuluja. Teemme myös suorarekrytointeja.

Joustavuutta taloushallintoon ja apua yllättävissä tilanteissa kaikenkokoisille yrityksille

Taloushallinnon tehtävien ulkoistaminen on joustava ratkaisu silloin, kun työvoiman tarve tulee yllättäen tai yrityksellä ei ole resursseja palkata vakituista talousosaajaa. Ulkoistettu taloushallinnon ammattilainen tarjoaa vahvaa osaamista ja arvokkaat apukädet, olipa kyseessä juuri aloittanut kasvuyritys tai vakiintunut suuri toimija.

  • Tuuraus vanhempainvapaan, sairausloman tai rekrytointiprosessin ajaksi
  • Kasvavan yrityksen taloushallinnon johtaminen ja kehittäminen
  • Yrityskauppojen tai rahoituksen valmistelu ja muut projektit
  • Palvelut kaikenkokoisille yrityksille startupeista pörssiyhtiöihin

Luotettavat ammattilaiset ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtäviin

Löydät aina oikeat osaajat yrityksesi tarpeisiin Tonavan palkkalistoilta tai laajasta ammattilaisten verkostostamme. Taloushallinnon osaajiltamme hoituvat sekä ulkoisen että sisäisen laskennan työt.

  • Ulkoisen laskentatoimen analyysit: tilinpäätös, tilintarkastus, verotus, tunnusluvut, konsultointi
  • Sisäisen laskennan analyysit, johdon raportointi ja seuranta (KPI:t, tuote- ja projektikannattavuusraportit)
  • Taloushallinnon projektit: rahoitus, taloushallinnan prosessit ja järjestelmät, strategiatyö
  • Yrityskaupan valmistelu tai dd-prosessin tuki

Tavoitteemme on toimia ammattilaisten ja yritysten tukena, löytää työntekijälle kiinnostavia uramahdollisuuksia ja löytää yritykselle tehtävään sopiva henkilö. Emme veloita kandidaattien etsimisestä ja esittelystä mitään. Maksatte vasta kun palkkaatte juuri teidän tiimiinne oikean henkilön, ei muita kuluja. Teemme myös suorarekrytointeja tarvittaessa, jos verkostostamme ei tehtävään sopivaa henkilöä juuri siinä hetkessä löydy, veloitus tällöinkin vasta kun työsopimukset solmitaan.

Verkostossamme on ammattilaisia, joiden kanssa olemme jo tutustuneet - olemme kartoittaneet osaamisen ja myös heidän kiinnostuksen omalle urapolulleen. Alkuhaastattelut onkin siis jo tehty! Heistä usea ei aktiivisesti etsi töitä ja ovat tälläkin hetkellä töissä, mutta ovat kiinnostuneita kuulemaan mielenkiintoisista työmahdollisuuksista kauttamme. Osa taas etsii seuraavaa mielenkiintoista projektia taloushallinnossa.

Saat meiltä avuksesi ammattitaitoisen ulkoistetun talouspäällikön, controllerin tai assistentin tehostamaan taloushallintoasi, toimimaan esihenkilönä tai tuottamaan tärkeitä lukuja päätöksenteon tueksi.

Ulkoistettu talouspäällikkö/-johtaja

Ottaa vastuun yrityksen talouden kehittämisestä, taloushallinnon prosesseista ja johdon päätöksenteon tukemisesta. Rakentaa tiimin ja kehittää suhteita tilitoimistoon.

Ulkoistettu Controller

Tuottaa taloudellista tietoa johdon päätöksenteon tueksi esimerkiksi yrityskaupan järjestelyihin tai rahoituskierrokselle. Sparraa johtoa, laatii raportteja ja kehittää taloushallinnon prosesseja.

Ulkoistettu taloushallinnon assistentti

Avustaa kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Käsittelee matka- ja kululaskuja sekä osto- ja myyntilaskuja sekä tarjoaa tukea taloushallinnon järjestelmän käyttämiseen.

Kokemuksia yhteistyöstä Tonavan kanssa

”Loihteella on käynnissä laskennan kehitysprojekti, johon tarvitsimme nopealla aikataululla ulkoistettua taloushallinnon osaajaa tekemään laskennan manuaalia ja tilinpäätösmallia sekä miettimään kirjausmenetelmiä. Tarvitsimme tähän tehtävään henkilön, joka on tehnyt urallaan vaativampia taloushallinnon tehtäviä ja pystyy hoitamaan sovitut tehtävät itsenäisesti.

Tonavan erottautumistekijöitä olivat kyky reagoida tarpeeseen nopeasti ja ymmärtää millaisesta tarpeesta on kysymys. Saimme jo samana päivänä listan soveltuvista ehdokkaista, joista valitsimme sopivimman haastatteluun ja mukaan projektiin.

Olemme myös juuri saaneet toisen henkilön auttamaan vakinaista henkilöstöämme erään yksikön kuunvaihteen kiiretilanteissa. Uskon, että käytämme Tonavan palveluita jatkossakin tällaisiin tarpeisiin.”

Pirjo Suhonen
Talousjohtaja, Loihde

Lue koko referenssi täältä.

©Tonava Group Oy 2023