Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti kotisiivous. Tehtävämme on saada Suomi onnellisemmaksi ja tehdä alalle merkityksellisiä tekoja!

Tonavan kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta. Vaikka meidän liiketoiminta on kasvanut kovaa vauhtia, on Tonavan operoima ympäristö vastannut meidän tarpeita ja kehittynyt samassa vauhdissa. Meille luotettavat kumppanit ovatkin erittäin tärkeitä, koska emme millään pystyisi itse hoitamaan kaikkia asioita.

Koti Puhtaaksi Oy:n kirjanpitojärjestelmä on Netvisor, jossa käytetään paljon automaatiota. Ostolaskuja on erittäin paljon, joten tiliöinnit kustannuspaikoille hoituu jo pitkälti sekä botin että tekoälyn avulla. Laskulähetteet ja työajanseuranta tapahtuu yhtiön itsensä kehittämässä omassa järjestelmässä Kotiapissa.

Kova kasvu edellyttää taloushallinnon tehokkaita ja automatisoituja prosesseja, helppokäyttöisiä järjestelmiä ja jatkuvaa kehittämistä. Erityisesti ennustamisen tärkeys korostuu kovassa kasvussa. Kun kirjanpito on hyvin hoidettuna, kuukausitulokset ovat oikein ja ennustaminen on helpompaa.

Lue myös: Koti Puhtaaksi Oy:n huima kasvutarina

Henkka Haho
Koti Puhtaaksi Oy
©Tonava Group Oy 2023
chevron-right